Welkom op mijn nieuwe site.

De afgelopen weken is er op de achtergrond hard gewerkt aan een mooie site. Zelf heb ik vooral in het zwembad hard gewerkt. Afgelopen weekend is de EK-ploeg vertrokken richting Berlijn, waar van 18 t/m 24 augustus de Europese Kampioenschappen worden gehouden. Ik heb besloten een andere weg in te slaan, en te investeren in de toekomst. Na een roerig seizoen was het tijd om een rest te doen en inmiddels ben ik weer helemaal ‘on the Road to Rio’.

De hele maand augustus blijf ik doortrainen in Nederland. In de voorbij gaande weken heb ik veel getest. In het zwembad, zoals techniek, starten, keren, finishen. Maar ook sprongtesten op het droge, fietstesten, lactaattesten, noem maar op! Uit die testen is veel nuttige informatie gekomen, en aan de hand daarvan heb ik een plan gemaakt voor de komende periode.

Voor mij nog even geen zomervakantie dus. Dat vind ik helemaal niet erg, met deze zomerse temperaturen vind ik voldoende afkoeling in het zwembad!

Zomerse groeten,

Ranomi